Wie wij zijn

Geef je graag je mening? Ben je geïnteresseerd in politiek en maatschappij en wil je graag onderdeel zijn van een gezellige, diverse groep jongeren die iets betekenen voor Heemskerk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij van de Jongerenraad zijn altijd op zoek naar enthousiaste jongeren die hun hersenen willen kraken over actuele onderwerpen die spelen in Heemskerk. Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in vaardigheden als plannen, organiseren en het bijhouden van sociale media.

Elke vergadering is weer anders en het kan zomaar zijn dat je bijvoorbeeld tegenover de wethouder zit. Er is voor iedereen wel wat leuks te doen of bij te dragen.

Mocht je interesse of vragen hebben, of wil je gewoon eens een vergadering bij komen wonen? Zoek dan contact met ons op via Instagram of Facebook.

“Ik ben Claudia Beentjes en ik ben 21 jaar. Ik studeer op dit moment Klinische Psychologie aan de VU in Amsterdam en ik werk in de ouderenzorg. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten en met vrienden afspreken om spelletjes te spelen of een drankje te doen. Ik zit bij de jongerenraad omdat ik graag mijn stem wil laten horen en de jongerenraad een gezellige en leuke groep is!”

-Claudia

[divider style=’centered’]

“Ik ben Quinn van Veen en 18 jaar oud. Ik zit ondertussen sinds mijn 16e (toen al als jongste) al bij de Jongerenraad Heemskerk. Op het moment doe ik de opleiding Software Development en doe dit met veel plezier. Met veel plezier uit ik hier mijn interesse in de politiek, ik kan hier mijn stem laten horen en vind dat een bijzonder iets, helemaal omdat ik het al sinds mijn 16e jaar mag doen!”

-Quinn

[divider style=’centered’]

“Mijn naam is Marcel Dijkstra en ik ben 24 jaar oud. Ik werk parttime als groenteman naast mijn studie bestuurskunde en ben voor de jongerenraad afgevaardigde voor de participatieraad. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden, zet YouTube even aan of ben in de duinen. Ik zit bij de jongerenraad, omdat ik politiek ge├»nteresseerd ben en de jeugd ook een stem wil geven.”

-Marcel

[divider style=’centered’]

“Mijn naam is Bas ik ben 24 jaar oud. Ik heb een fulltime baan bij Top Movers Boudesteijn als verhuizer. In mijn vrije tijd geniet ik vooral van skaten. Ik zit bij de jongerenraad omdat we een gezellig groepje bij elkaar zijn, en ik toch iets voor de maatschappij kan betekenen.”

-Bas

[divider style=’centered’]

“Ik ben Jacqueline Hilgers en ben 24 jaar oud. Naast de jongerenraad, werk ik fulltime als kwaliteitschecker bij de ABN AMRO. In het dagelijks leven wandel ik als een oude vrouw graag in de duinen en speel ik als een klein kind graag spelletjes. Ik zit bij de jongerenraad omdat het een leuke manier is om een positieve invloed te hebben in onze omgeving.”

-Jacqueline

[divider style=’centered’]

“Mijn naam is Sven Wielenga en ik ben 20 jaar. Ik ben doordeweeks werkzaam bij Tata Steel en volg daarnaast een mbo-4 opleiding tot technisch engineer. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te sporten en met vrienden af te spreken om gezellig wat te drinken en spellen te spelen. Ik ben bij de jongerenraad gekomen omdat ik het belangrijk vind dat de jeugd inspraak heeft bij de gemeente en ik het een vriendelijke & gezellige groep vind”

-Sven