Wie wij zijn – Jongerenraad Heemskerk

Wie wij zijn

Geef je graag je mening? Ben je geinteresseerd in politiek en maatschappij en wil je graag onderdeel zijn van een gezellige, diverse groep jongeren die iets betekenen voor Heemskerk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij van de Jongerenraad zijn altijd op zoek naar enthousiaste jongeren die hun hersenen willen kraken over actuele onderwerpen die spelen in Heemskerk. Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in vaardigheden als plannen, organiseren en het bijhouden van sociale media.

Elke vergadering is weer anders en het kan zomaar zijn dat je bijvoorbeeld tegenover de wethouder zit. Er is voor iedereen wel wat leuks te doen of bij te dragen.

Mocht je interesse of vragen hebben, of wil je gewoon eens een vergadering bij komen wonen? Zoek dan contact met ons op via Instagram, facebook of via de website!

Ik ben Phoenix Gertenbach, ik ben 18 jaar jong en ben een banketbakker. Ik zit bij de jongerenraad, omdat ik wat wil doen voor de jongeren en jongeren die problemen hebben met geld, verslaving, mishandeling of een nare thuissituatie.

Ik ben Ewout van de Sande en ik ben 18 jaar. Ik zit bij de jongerenraad aangezien ik graag wil meehelpen met evenementen in de regio en een mening wil inbrengen. Ook zie ik er potentie in om hiermee een structurele groep op te zetten (waar we nu ook mee bezig zijn) en het hier ver mee te schoppen.

Ik ben Claudia Beentjes en ik ben 19 jaar oud. Ik ben bij de Jongerenraad van Heemskerk gegaan omdat ik graag mijn mening wil kunnen uiten en invloed wil hebben op de gemeente. Na een paar maanden actief een lid te zijn zit ik nu in de redactie van een nieuwsbrief, heb ik een goede toevoeging voor mijn CV en een nieuwe vriendengroep.

Mijn naam is Quinn van Veen, ik ben 16 jaar oud een enthousiast gamer en het jongste lid van de Jongerenraad Heemskerk. De reden dat ik bij de raad zit, is omdat ik de politiek interessant vind en het alle kanten op kan gaan.

Ik ben Marcel Dijkstra en 22 jaar oud. Ik ben al vanaf de eerste dag bij de Jongerenraad en ik moet zeggen dat ik er erg veel plezier heb, vooral omdat het een erg leuke groep is. Ik ben erbij gegaan, omdat ik het fijn vind om iets voor de gemeenschap te doen en al langere tijd interesse had in de politiek, het was dus een uitgelezen kans.

Hallo, Mijn naam is Bas Rombouts. Ik loop sinds begin 1997 rond op deze planeet. Door de weeks werk ik bij de staalgigant tata steel en in mijn vrije uren houd ik me bezig met games, mijn vriendin, mijn vrienden, skaten en de jongerenraad. De jongerenraad is voor mij een sociale verbreding en een plek waar ik als jongere ook een stem naar buiten kan brengen voor mezelf maar ook voor anderen.

  

Mijn naam is Jacqueline Hilgers, een mooie 22 jaar oud. In een ver verleden studeerde ik criminologie, waarin ik een bachelor en een master heb behaald. Momenteel werk ik bij de Deutsche Bank als Financieel Economische Criminaliteit analyst. Daarnaast ben ik actief lid bij de Jongerenraad van Gemeente Heemskerk. Niet alleen omdat ik hoop dat ik hiermee Heemskerk nog iets mooier kan maken voor jongeren/jongvolwassenen, maar stiekem ook gewoon omdat dit een zeer mooie aanvulling is op mijn C.V.

 

Hoi, mijn naam is Andre Bosch en ben op 26 juli 1994 geboren in Heemskerk. Ik heb mijzelf aangesloten bij de jongerenraad sinds begin 2018. Mijn doelstelling is om samen met de jongerenraad Heemskerk te ondersteunen bij de groei en het onderhoud binnen de gemeente.

Hoi allemaal, mijn naam is Melany Hemels, ik ben 19 jaar oud en studeer momenteel verpleegkunde. Ik ben mij bezig gaan houden met de Jongerenraad, omdat ik het erg fijn vind om mijn mening te kunnen geven over zaken die er toe doen. Ik hoop dat wij als jongeren zo de gemeente kunnen helpen om samen Heemskerk een beetje mooier te maken.